Solo-trektocht Academy

Hike en Heal: Dichter bij jezelf komen op je eerste solo-trektocht

Ben jij dit?

✦ Je kijk verlangend naar andere die op solo-tocht gaan, maar denkt ook “dat durf ik toch niet.” (psst: dat durf je wel, je hebt alleen wat handvaten nodig)

 

✦ Je droomt er al jaren van om op trektocht te gaan, maar het komt er nooit van. Want ja, het is ook zo veel uitzoekwerk… Gear, routes, planning. Waar begin je?


✦ Je loopt tegen dingen aan, omdat je niet zo goed weet wat je wilt, of omdat je grote beslissingen niet durft te maken. Misschien draag je een onverwerkt verlies of kom je net uit een lange relatie. Iets moet er anders, maar hoe?

I have been there

Ik had altijd al het gevoel dat ik iets drastisch moest doen, een avontuur dat mijn leven zou veranderen.

Het voelde namelijk alsof ik vast zat: Ik ging maar door met mijn leven maar was er niet tevreden mee. Ik was onzeker, vertrouwde niet op mijn eigen kracht en bovendien liep ik al jaren met het verlies van mijn vader rond. Ik moest iets verwerken maar wist niet hoe.

… En toen zag ik de film Wild.
En ik wist: ik MOET op solo-trektocht gaan.

Inmiddels...

Heb ik 900 kilometer op de Pacific Crest Trail gelopen. Alleen.

Plan ik een meerdaagse tocht in een paar dagen.

Heb ik tientallen huttentochten gelopen door heel Europa.

En guess what? Jij kan dit ook!

INTRODUCING:
De solo-trektocht academy!

Een online cursus die net even wat verder gaat dan alleen maar praktische tips en gear-lijstjes. Ik wil ervoor zorgen dat je ook daadwerkelijk GAAT. We gaan aan de slag met je beperkende gedachtes en angsten en kijken hoe je in kleine stappen mentaal kan opbouwen naar een trektocht.

Bovendien gaan we in op het emotionele aspect van trektochten. Ja, het is een fysieke uitdaging, maar dat vind ik zelf niet het interessantste. Voor mij gaat het om de emotionele reis, hoe je ervan leert. Dus wil je geen honderden kilometers lopen met een kneiterzware rugzak, en ook zo snel mogelijk? Geen probleem. Ik ook niet.

Wat ga je leren?

GEAR

Welke spullen heb je allemaal nodig? En zit er verschil tussen wat je mee neemt met of zonder tent? Ik ga je hier alles over leren, en hoe je je rugzak zo licht mogelijk houdt.

ANGSTEN

We gaan aan de slag met al je angsten. Want op solo-tocht gaan is spannend. Hoe ga je hier mee om en hoe geef je dit een plekje?

PLANNING

Welke trail moet je kiezen? En waar moet je daarbij op letten? In hoeveel dagen kun je hem lopen? Alles over het plannen van jouw trektocht leer je in de online cursus.

TRAINING

Hoe zorg je ervoor dat ook je lichaam is voorbereid op een lange trektocht met zware rugzak?

EN MEER...

De cursus is nog niet af, en er komen nog meer modules bij. Denk aan veiligheid op de trail en hygiene.

WAAROM INSCHRIJVEN VOOR DE WACHTLIJST?

Ben als eerste op de hoogte


Stap in met korting %


Geef input over wat jij wilt leren

Klaar voor de eerste stap?

✦​ Yes, ik wil op de wachtlijst! ✦